Tracklist

Volgen op

Emanuel de Artiest

Carrière
Emanuel zit al meer dan 16 jaar in het vak. De geboren entertainer begon zijn carrière als de leadzanger van Coverband The Tour. Een band die wordt gezien als één van de beste coverbands van Nederland. Maar ook in het buitenland heeft Emanuel als artiest groot succes. Van Europa tot Azië staat hij bekend om zijn energieke optredens. Sinds 8 jaar is hij ook één van de vaste smaakmakers in Val Thorens bij de Folie Douce. Aan ervaring dus geen gebrek! Emanuel weet van elk evenement/bedrijfsfeest een spetterende show te maken.
Hoogtepunten
Emanuel kent vele successen in zijn carrière en heeft met bijna alle grote artiesten uit Nederland het podium gedeeld. Zijn meest bijzondere herinnering is, dat hij was gevraagd om in het voorprogramma op te treden van Golden Earring. Daarnaast heeft hij landelijke bekendheid vergaard door zijn deelname aan seizoen 2 van The Voice of Holland. Daarin nam hij deel aan de liveshows.
Muziek
De afgelopen jaren zet hij zijn veelzijdigheid ook in door samen te werken met verschillendesoorten dj’s. Van Deep House, Tech-House tot R&B of HipHop. Met zijn vocale kwaliteiten geeft hij aan elk nummer een bijzondere twist. Maar ook op de Nederlandse smartlappen laat hij iedere avond het publiek volledig uit zijn bol gaan.
Show
Emanuel is nu te boeken met een spetterende eigen show. Ruim 30 minuten zingt hij de populaire en herkenbare hits van de afgelopen jaren. Deze waanzinnige show is een must have voor ieder bedrijfsfeest/evenement. Hits van toen, maar vooral van nu komen voorbij. Door middel van zijn energieke interactie met het publiek en zijn charmes verandert elk feest in een spektakel waar men nog vaak aan zal terugdenken.
YouTube:
https://youtu.be/_W0klE4mxyw
Voor info en boekingen: boekingen@emanuel-de-artiest.nl