Tracklist

Volgen op

Dames Draaien Door

Dames Draaien Door: de beste vrouwelijke Nederlandse DJ’s, musici en vocalisten. Het draait om het creëren van een unieke mix van live entertainment en elektronische muziek. Dames Draaien Door is uniek, origineel en verfrissend! Alle dames zijn elegant, hoog opgeleid, professioneel en zeer ervaren entertainers. Alle DJ’s en artiesten treden veelvuldig op tijdens bedrijfsfeesten, privéfeesten, in clubs en tijdens festivals in Nederland en daarbuiten.
Recent zijn de DDD Acts uitgebreid met danseressen, akoestische acts en een Female VJ die zorgt voor persoonlijke visuals tijdens alle soorten evenementen.
De DJ’s draaien van Allround (o.a. 80’s, 90’s en 00’s) tot commerciële Dance muziek en zijn daardoor tijdens ieder type evenement inzetbaar. Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaal concept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Daarnaast kunnen we ook ondersteuning bieden bij zaken zoals techniek, aankleding, visuals, VJ’s en meer.
Daarnaast voorzien wij veel bruiloften van onze Female DJ’s en muzikanten, (waaronder ook veel BN’ers,) in binnen- en buitenland. Alle artiesten kunnen individueel geboekt worden, maar ook als combinatie of als een totaalconcept. We hebben voor ieder denkbaar evenement een goede combinatie van artiesten. Wij passen de muziekstijl aan naar jouw wens.
De perfecte combinatie:
Beauty, Brains & Professional!

DDD