Tracklist

Volgen op

DJ Charles

Muziek werd DJ Charles met de paplepel ingegoten en zo kwam het, dat hij heel vroeg begon met gitaar spelen en drummen. Echter, zijn passie voor het DJ vak ontstond door het regelmatig luisteren naar de Soul Show van Ferry Maat. Vanaf dat moment spendeerde hij al zijn tijd en geld aan het kopen van 12 inches en apparatuur om te kunnen draaien.
Vanaf zijn 16e was hij veelal te vinden als DJ op (school)feestjes en op zijn 18e kreeg hij de kans om in de plaatselijke discotheek annex kroeg ’t Fust te draaien. Sindsdien is het snel gegaan met de DJ carrière van Charles. Binnen een half jaar werkte hij in discotheek “the Smugglers”( een club met een gerenommeerde naam in het Gooi voor die tijd) men kon hier terecht voor alle stijlen van muziek, van Nederlandstalig tot Disco, van Rock naar de eerste beginselen van House.
Na een seizoen lang in het buitenland te hebben gedraaid pakte DJ Charles de draad weer op in Grand Café Gooiland. Hier ontwikkelde hij zich verder in de R&B en Club stijl. Na de zijn eerste georganiseerde dancefeest met de naam “Shakedown” besloot DJ Charles zich niet meer te binden aan een vaste plaats om te draaien.
Tegenwoordig is hij dan ook door heel Nederland te vinden en maakt af en toe een uitstapje naar het buitenland. Zijn muziekstijl is bijzonder allround te noemen. Met het grootste gemak draait hij de dance classics afgewisseld met de hits uit de clubscène en bijvoorbeeld ook salsa of R&B hits weg. Juist deze diversiteit maakt DJ Charles met zijn goede verschijning aantrekkelijk voor een breed publiek! Je komt DJ Charles nu regelmatig tegen tijdens besloten evenementen, maar hij blijft ook te vinden als de DJ van bijvoorbeeld de Vrijdagborrel of VSOP vborrel in ’t Gooi, verder op diverse personeelsfeesten maar ook tijdens diverse afterparties of in het Gelredome met Diana Ross en in de Heineken Music Hall.
In de winter draait DJ Charles nu al 8 jaar een aantal weken in Val Thorens zowel in de 360 bar als de Lemonde en Snowcafe. Hier draait hij tijdens de après ski of in de avond en zet de hele tent op zijn kop, met perfect op het publiek afgestemde muziek.
Deze allround DJ weet de sfeer tijdens uw evenement als geen ander goed aan te voelen en op te bouwen. Dit zullen uw gasten zeker weten te waarderen!
Voor info en boekingen kunt u contact met ons opnemen.