Tracklist

Volgen op

Costar on Sax

Costar is een pionier op het gebied van de dj-saxofoon. In de legendarische club Roxy in Amsterdam speelde hij al in de vorige eeuw met dj’s als Joost van Bellen. Inmiddels heeft hij de hele wereld over gereisd en stond hij mainstage op festivals als MysteryLand en Dance Valley. Daarnaast was hij te zien in alle grote clubs in binnen- en buitenland en speelde hij aan de zijde van dj’s als Bakermat, Erick E, Roog, Axwell, Fedde Legrand, Ron Caroll en vele anderen.

Ook was Costar meer dan tien jaar resident saxofonist bij Hed Kandi en maakt hij deel uit van het dj-collectief Supercharged Horns. Zijn muzikale stijl kenmerkt zich door zijn bescheidenheid in de muziek. Platen worden mooi en funky aangevuld in plaats van volgeplamuurd met noten, waarbij de breaks niet over het hoofd worden gezien. Zijn show contrasteert enigszins met deze bescheidenheid.

Costar is met zijn saxofoon in de mond regelmatig gesignaleerd bovenop speakerzuilen, bars, tafels en op daken van strandclubs.Hij is daarmee een mooie toevoeging om elk feest tot een succes te maken.