Tracklist

Volgen op

Mario Broerse

Geboren en getogen in Amsterdam is Mario Broerse een echte ras Amsterdammer. Op jonge leeftijd was Mario erg gedreven in de danssport, maar op 14 jarige leeftijd raakte hij ook in de ban van het zingen. Met vele thuisconcerten en kleine optredens in schoolgebouwen, werd hij door vele gehoord.
De boekingen kwamen voort uit een gezellig optreden in een café, bruiloften, of voor zomaar een feestje. In 2008 gaat het zingen een stap verder en maakt hij in samenwerking met Kees Tel producties en Pluto Music zijn eerste echte single “Ik laat je nooit meer gaan”. De clip komt met grote regelmaat bij TV Oranje en de single slaat ook goed aan bij vele cafés.
Door het enthousiasme van het publiek en de vele goede reacties hierop besluit Mario een tweede single op te nemen. Deze single “Geef mij de liefde” wordt wederom bij Kees Tel Producties opgenomen en we kunnen zeggen dat de single geweldig wordt ontvangen. 4 maanden lang heeft de single in de verzoekparade gestaan van TV Oranje, en zelfs op de nr. 1 positie. De derde single kon toen niet uitblijven. Dit keer werd het een iets andere richting qua muziekkeuze. Geniet van het leven, geproduceerd bij Jan Kannegieter, deed het wederom erg leuk.
Toch gaat Mario weer terug naar zijn roots. De vierde single, Na Vandaag, die op 17 augustus 2014 uitkwam, is een heerlijk up tempo nummer. Geschreven en geproduceerd door Bram Koning. Opgenomen in de prachtige studio van Hans Aalders, en met een geweldige videoclip, bedacht en opgenomen door Karl Kaspers. Met de single Na Vandaag hoopt Mario de radiostations te verassen!!!
Met zijn enthousiasme en geweldige stem, kunnen wij zeggen dat Mario Broerse is uitgegroeid van zanger tot artiest die op menig evenement de boel geweldig op zijn kop kan zetten met verschillende Hollandse meezingers, en met een mooie ballade, veel mensen stil kan krijgen. Neem contact met ons op voor info en boekingen.