Young Rat Pack

Fly Me To The Moon, The Lady is A Tramp, New York, New York, Mambo Italiano; wie kent de songs niet? De Rat Pack, bestaande uit onder andere Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin, werden in de vorige eeuw bekend met deze heerlijke songs. Anno 2014 zijn ze in een vernieuwde, jonge jas gegoten. De Young Rat Pack brengen deze ‘oude’ Rat Pack songs in eigen stijl. Verweven met soul, swing pop en songs van deze eeuw, wordt het een bijzonder optreden.

Jonge, talentvolle, internationale zangers formeren de Young Rat Pack. Deze jonge mannen geven hun eigen draai aan het Rat Pack repertoire. Met invloeden uit de swingpop, soul en motown wordt het naar 2014 getild. Humor, spanning en muzikaliteit zijn de belangrijkste peilers van de Young Rat Pack.

‘Old’ Rat Pack
Rat Pack was de bijnaam voor een groep artiesten in de jaren vijftig en zestig, waaronder Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Joey Bishop en Peter Lawford. De Rat Pack trad vaak op in
Las Vegas en was deels de reden dat de stad zo’n populaire bestemming werd voor shows en entertainment. Ze maakten een aantal films samen waaronder Ocean’s Eleven (1960) en Robin and the Seven Hoods (1964).

‘New’ Young Rat Pack
De Young Rat Pack bestaat uit o.a. Nigel Brown, Ivo Chundro, Job Bovelander, Dennis ter Vergert, Rick Sessink en Jasper van Dijk. Zij zijn zowel te boeken als Young Rat Pack met zijn drieën, maar meestal zult u ze tegenkomen in de 5 man sterke versie.

Info & Boekingen
DYNAVOICE - Licht en Geluid | Geluidsinstallaties | DJ Booth | Drive-in-Shows | Flightcases | Moving Heads