Ruben-T

In 2003 werd de in 1975 in Amsterdam geboren zanger Ruben Thurnim leadzanger van de Dance-act The Sunclub en deed hij alle live shows met de nummer 1 hit Summerjam 2003.

Daarna volgden nog 3 top 40 hits met dezelfde groep. Samen met Boney-M reisde hij af naar Madagaskar om daar als wereldsterren onthaald te worden en 2 daverende shows te doen. Ook reisde hij de gehele Turkse Costa af en deed grote shows in de mooiste discotheken van Turkije. Ook Frankrijk, Spanje en Zwitserland kwamen met regelmaat aan de orde.

Verdere hoogtepunten uit zijn carrière waren zijn deelname aan de Henny Huisman Soundmixshow, de eerste X-Factor en de eerste Popstars. Tijdens The Voice of Holland zat Ruben in het Team van Jeroen van de Boom.

Inmiddels is Ruben met ruim 20 jaar ervaring op de bühne uitgegroeid tot een veelzijdige en spectaculaire artiest die z’n mannetje wel staat.
Met een geweldig repertoire in Pop, Dance, Reggae en RnB, sleept hij keer op keer zijn gasten mee van de mooiste Love songs naar super swingende evergreens uit de 70’s & 80’s of laat hij ze genieten van prachtige oude soultracks.

Met Ruben Thurnim bent u verzekerd van een energieke show die volledig aansluit op uw event.
Info & Boekingen
DYNAVOICE - Licht en Geluid | Geluidsinstallaties | DJ Booth | Drive-in-Shows | Flightcases | Moving Heads
× Kan ik je helpen?