Tracklist

Volgen op

Denny Braaf

Denny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is een zanger en entertainer met een warme stem en een uitstraling die menig vrouw het hart sneller doet slaan. Al 32 jaar lang stopt hij al zijn liefde en muzikaliteit in zijn vak.
Bij het programma van SBS6 ‘Bloed, zweet en tranen’ drong hij terecht door tot de halve finale en werd zijn muzikaal talent en uitstraling echt ontdekt. Denny wordt na elk optreden bedolven onder lovende kritieken. Met vol enthousiasme heeft hij nu de weg naar succes ingeslagen waarbij hij veel mensen met zijn brede en veelzijdige repertoire kan bereiken.
Naast zijn eigen Nederlandstalige repertoire zoals ‘Heel even’, ‘Als je bij me bent’, ‘Wil dat je gaat’, ‘Straks heb je spijt’ en zijn nieuwe single ‘Ik geef me nog een 1 keertje over’ zingt hij onder andere songs van Luther Vandross, Prince, All Green, Stevie wonder, Tom Jones en vele anderen.
Intussen heeft Denny al twee uitverkochte theater concerten gegeven wat een opmaat is voor de toekomst.
Buiten de reguliere optredens om is Denny ook actief met Dinnershows. Samen met Dennis v Hoorn op drums en Johnny Corsie op piano, doet hij Request shows waar het publiek mede kan bepalen welke songs er live worden gezongen.
Nu eindelijk na jaren van de juiste mensen zoeken, is Denny een samenwerking aan gegaan met White Villa en hun label Toekomst Music. In 2020 en 2021 zullen er maar liefst 8 nieuwe singles verschijnen.
Denny heeft er enorm veel zin in en ziet de toekomst dan ook zonnig tegemoet. Hij wil mensen raken, en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toe komen.
Kortom een artiest met muzikale roots in hart en nieren. Met zijn nieuwe single: ik geef me nog een keertje over, geschreven door Bram Koning zal Denny Braaf weer terug komen in muziekland! Een dijk van een single ondersteund met een prachtige clip is de start van de ‘nieuwe’ Denny Braaf!
Voor info en boekingen kunt u contact met ons opnemen.